بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ولایت مداری و دولت یاری

  • کد خبر: ۲۴۲۷۸۸
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
ولایت مداری و دولت یاری
در هفته پیش در همین ستون و با همین قلم، به این مهم توجه دادیم که باید به باور کلام معیار رهبر انقلاب برسیم.

تا ۱۵ تیر، به رسم رقابت برای پیروزی دیگر نامزد محترم انتخابات می‌کوشید. حقش هم همین بود، اما وقتی مسعود پزشکیان انتخاب و حکمش تنفیذ شد، با ذکر این جمله رهبر فرزانه انقلاب که «اکنون این جانب با تشکر از همه کسانی که در خلق این افتخار نقش آفریده اند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه و صادق و مردمی و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم.» تکلیف خود را حمایت دانست.

به دوستانش که تا ۱۵ تیر کلام مشترک داشتند هم نوشت،  «اگر امروز نگاه ما به آقای پزشکیان، غیر از این باشد قطعا از نگاه آقا دور هستیم، حتی اگر در قلبمان هم این گونه نباشد باز از نگاه ولی دور هستیم.» 

او البته صاحب مقام رسمی و جایگاه اسمی نیست، اما از فراوان جوانان و فرهیختگانی است که ولایت را چنان پذیرفته است که باید از نظر و خواست و حتی دل خواسته‌های خود به احترام کلام رهبر بگذرد.

من برای ولایت مداری جز این معنایی نمی‌شناسم. آن‌هایی که هرگاه کلام رهبری را هم راستا با خواست خود ببینند روی سر می‌گذارند و آنچه که ناهمسو یافتند، جا خالی می‌دهند، فهم درستی از ولایت مداری به دست نمی‌دهند. حالا در جایگاه‌های مختلف هم هستند و صاحب نام نیز.

همین که با وجود تصریحات رهبر انقلاب مبنی بر تعامل با دولت جدید، به چینش آدم‌ها و انتصاب افراد شتاب بخشیدند، برای نسلی که رفتار خود را با حضرت ولی تنظیم می‌کند از دایره فهم بیرون بود. البته رئیس جمهور منتخب هم فرمان به ابطال این آمد و شد‌های پر از، اما و اگر داد. آن هم بعد از تذکر‌ها و نامه‌های رسمی که پیش‌تر به مسئولان زده بود. درست هم همین است به نظر که دولت تازه با دقت نظر و تدبیر امور همراهان خود را برگزیند. 

کسانی که از بنِ دندان به همراهی با او باور داشته باشند. در مسیر علاوه بر همراه، همیار نیز باشند. برداشتن موانع از سر راه دست‌های هم داستان می‌خواهد. در هفته پیش در همین ستون و با همین قلم، به این مهم توجه دادیم که باید به باور کلام معیار رهبر انقلاب برسیم. 

نوشتیم: باوری چنین، اقتضا می‌کند که پیش پای دولت جدید، چاه و چاله حفر نشود، که همه برای هموار کردن مسیر بکوشند. کوشندگان برای همواری مسیر، قطعا با استخدام‌ها و تغییر وضعیت‌های نا بهنگام و جا به جایی‌های مدیریتی در آخرین روزها، دست دولت را در اول راه در پوست گردو نخواهند گذاشت،  اما برخی،  می‌خواستند چنین کنند.

اما رئیس جمهور در نخستین روز‌های کاری اش با ابطال آن برنامه ها، به یاد آورد که نباید چنین می‌کردند. باری، به نوشته آن جوان فرهیخته برگردیم؛  «رهبری با کسی تعارف ندارند و روی واژه‌هایی که استفاده می‌کنند خیلی دقت دارند، تنفیذ‌های قبلی را هم مطالعه کنیم به این نکته می‌رسیم. پس با یاری دولت جدید، به نگاه حضرت رهبر، برگردیم که راه نجات کشور پیروی از این حکیم دوراندیش است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->